Ons volledig team in een nieuw en stijlvol dasje

dinsdag, 26 maart 2013 14:34

Zorg voor kwaliteit wordt bij uitvaartzorg D'Hondt ernstig genomen. Er worden specifieke eisen gesteld aan de kleding van de ceremoniemeester, dragers en operationele medewerkers. Ook wanneer onze mensen hun taken uitvoeren.

In de dagen vòòr de uitvaart zijn zij perfect gekleed. Een overledene vervoeren in jeans en T-shirt is taboe. Gepaste kledij weerspiegelt gepaste eerbied. Op de dag van de uitvaart is het team van uitvaartzorg D’HONDT zeer zichtbaar aanwezig en is de kleding nog belangrijker omdat ze als het ware ook het visitekaartje is van de familie. 

Naast de specifieke eisen nodig voor de perfecte uitvoering van het geschouderd dragen van de grafkist en de bijstand als gastheer is de 'dragersjas' uitgevoerd in een donkergrijze tint dewelke in overeenstemming is met onze huisstijl. 

Sedert kort herkent u het team van Uitvaartzorg D’HONDT duidelijk aan de nieuwe goudgele dassen voor de heren en goudgele sjaaltjes voor de dames. Onze mensen staan graag tot uw dienst als aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent uitvaart.